Wednesday, August 13, 2008

Muutos

...ulkoasussa. Ei ehkä lopullinen, mutta hetkeksi jälleen. Kun piti huvikseen säätää kerran keskiyöllä nörttipuuhissa. Jos on uusia väriehdotuksia Ajatuksille, kertokaa. Minä tunnetusti tykkään vaan ruskeasta.

Tänään orientoiduin alkavaan tanssilukuvuoteen opejen koulutuspäivässä. Loppuviikon teen toimistotöitä ja suunnittelen tulevia lehtijuttuja. Monitoimifreelancer palaa arkeen.

Arki on sitäpaitsi hyvä asia. Tai elämä on. Arki on vain nimi, jonka todennäköisesti jotkut byrokraatit keksi, ettei ihmisillä olisi niin kivaa töissään. Nii.

2 comments:

Anonymous said...

Tämä on hyvä tämä ulkoasu! Luultavasti pystyisin lukemaan blogiasi myös silloin jos väri olisi oranssi tai vihreä. Mutta ruskea on myös erittäin hyvä... eikai mulla muuta. Paitsi että oon kyllä samaa mieltä tuosta arkiasiasta! Ilman arkea jäis monta tärkeää ja mukavaa asiaa tekemättä, mitkä kuuluu siihen arkeen. Yksin ja yhdessä. Että arki kunniaan ja hyvää yötä että jaksetaan herätä taas aamulla velvollisuuksiin :) Anu

pm said...

Arjen sankarit arjen puolesta! Tämä punasävytteinen lause oli pakko jakaa kun sen kerran nyt keksin; vaikken ehkä halua käyttää enää koskaan uudestaan ilmausta "arjen sankarit".

On muuten hieno syksyisen aurinkoisen tuulinen ilma tänään! Tekisi mieli alkaa leijaksi.