Thursday, January 17, 2008

huomioita

Savon Sanomien yleisönosastolla Itä-Suomen yliopistohankkeesta seuraavasti:
"KAPTEENIN VIRKA AVOINNA
Tuleva liikelaitos hakee peräsimeensä kapteenia. Myrskyä on luvassa, eivätkä reititkään ole vielä selvillä."

Keskisuomalaisen sivuilla sen sijaan kerrottiin Muumi-mukivarasliigan edesottamuksista.
"Viimeksi hämeenlinnalaistavaratalosta lähti varkaiden matkaan kymmenen Muumi-mukia, ja uutisen mukaan 'Hämeenlinnan poliisi kummastelee jo kolmatta samanlaista anastusrikosta lyhyen ajan sisällä'. Jyväskylässä poliisi ei ole ajautunut vastaavaan kummastelun kehään."

-------------------------------

Olen koko opiskeluaikani halunnut aloittaa miekkailun. Nyt tuuletin jo viikon verran intoani että vihdoin kurssi on sopivaan aikaan, vaan lopulta totuus paljastui. En taaskaan ehtisi ihan koko kurssille ja lisäksi harjoitukset ovat liian kaukana. Tänäkään lukukautena minusta ei siis tullut Muskettisoturia, mutta onneksi kynä on miekkaa terävämpi.

Kaksi kirjallisuuteen vivahtavaa taidekasvatuksen kurssiani alkoi tällä viikolla. Hyviä tekstejä lukiessa ja hyviä luentoja kuunnellessa alkaa taas omatkin sanat poltella kynän kärkeä. Kerrottakoon, että kirjoittajakouluaikojeni tekstit ovat yhä tallella - disketeillä. ATK-tukihenkilöni on jo muutaman vuoden kannustanut siirtämään ne parempaan turvaan. Tulevassa koneessani ei kuulemma ole enää diskettiasemaa. Vähän kuin sulkakynästään joutuisi luopumaan.

No comments: