Tuesday, October 28, 2008

Nappar inte (att studera)

Sanomattakin on selvää, etten ole prinsessa. Sen sijaan olen tavallinen tyttö, joka pienenä leikki siskonsa kanssa prinsessoja, jotka halusivat oikeasti olla tavallisia tyttöjä. Tosin oli meilläkin mielikuvituksesta huolimatta jalat maassa. Prinsessoja enemmän leikimme kirjanpitäjiä.

Vaalit on sitten ohi ja rauha maassa. Ehkä. Seuraavana keskitytään taas ylioppilaspolitiikkaan, kun ensi vuoden hallitushaastattelut ja SYL:n liittokokous kolkuttavat ovella. Och hur mycket nappar det? (=Paljonko nappaa?) No jonkin verran vielä tällä kierroksella. Olkoon se kuitenkin viimeinen.

Viikonloppu pääkaupungissa meni taas näkemättä itse pääkaupunkia. Tai ei, ratikan ikkunasta lauantai-iltana sain silmäyksen valkoisena hohtavasta Tuomiokirkosta, kun reitti rautatieasemalle kiersi Senaatintorin kautta. Sen sijaan ihan tarpeekseni sain julkisista ja välimatkoista, kun sunnuntain syysmyrskyssä hajotin pienen sympaattisen sateenvarjoni luoviessani märkänä ja aina uudestaan vähän eksyksissä Itä-Helsingin metron varrella treeneihin ja sieltä pois. Siinä rytäkässä fyysinen hyvinvointi meni lopulta ohi henkisen ja kirjamessut, joita olin jo pari viikkoa haaveillut sunnuntai-iltapäivän ohjelmaani jäivät väliin. Vuorokauden sisällä tehtyjen lähes kymmenen treenitunnin jälkeen ja likomärkien kenkien kanssa oli sittenkin paljon kivempi suunnata junaa odotellessa siskon luo valmiiseen ruokapöytään ja villasukkiin.

Tänään aamutreeneissä ajaessani uusia mahtavia kenkiäni sisään ja varpaitani piippuun sain monta ideaa. Ajatus tuntuu usein käyvän väistämättä vilkkaammaksi, kun kiihdyttää jalkanopeutta huippuunsa. Ensimmäinen idea lienee näkyvillä näillä foorumeilla lähitulevaisuudessa, kunhan tässä ehtii ensin vähän nörtteillä ajan kanssa.

1 comment:

Pälli said...

Oijoioijoijoi!

Näin sinut tänään kaukaa Ilokivessä, mutta kun oli kiirus pyykille, niin en ruvennut huutelemaan... Mutta olis kiva tässä joskus nähdä, vieläkään en ole kuullut gradustasi. :)

Odotan innolla myös niitä jalkatyöskentelyn tuottamia ideoita ja komppaan fyysisenkin hyvinvoinnin tärkeyttä (sitäpaitsi siskoilla on ihana kyky tuottaa myös sitä henkistä hyvinvointia!)...