Sunday, September 30, 2007

Sijaistoimintoja

Jos tekisi yhtä ahkerasti kaikkea oikeasti tärkeää ja hyödyllistä kuin mitä käyttää aikaa kaikenlaisiin sijaistoimintoihin ettei tarvitsisi tehdä niitä oikeasti tärkeitä ja hyödyllisiä asioita, saisi aikaan paljon enemmän kuin ikinä osasi kuvitellakaan ja silti aikaa jäisi sijaistoimintoihin, jotka eivät siis enää olisi edes sijaistoimintoja vaan ihan luvallista vapaa-ajan viettoa. Vaan kun ei niin ei. "Facebook - a tool for NOTWORKING" (ei siis networking, jos joku ei tajunnut. Mulla ainakin meni aika kauan. Tämä oli sarjakuvassa viimeisimmän SYL:n kv-koosteen kannessa.) Kyllä vain, minäkin Brutukseni.

Juuri nyt pitäisi lukea Marxia huomista lukupiiriä varten. Vaan kun ei niin ei, ja niinpä jätin hetkeksi facebookin ja siirryin blogiini. Kiitos sijaistoimintojen tämäkin ilta on pelastettu kaikelle turhalle. Sitten voi taas kohta vaahdota yhteiskunnan päämäärättömyydestä. Kuinkahan sitä osaisi elää niin kuin opettaa??

2 comments:

Olli-Pekka said...

Hei hallitusystävä.

Minunkin arkeni on pelkkiä sijaistoimintoja. En saa mitään aikaiseksi ja kaikki asiat pakkautuvat viimeiseen mahdolliseen hetkeen. Ja tuo Facebook. En viitsi edes sanoa.

pm said...

Hyvä kuulla että sitä sattuu muillekin. Vaikka toivoisihan että joskus tämäkin elämänvaihe menee ohi ja kasvaa aikuiseksi ja vastuulliseksi eikä karkaile enää ruotsin tunneilta hengaamaan kabinettiin... Helpottava aspekti on se, ettei tee sitä yksin. Kyllä meistäkin jotain vielä tulee.